3 Idei de băuturi calde fără alcool ideale pentru perioada de iarna

3 Idei de băuturi calde fără alcool ideale pentru perioada de iarna
“Iarna nu-i ca vara” și asta o știm cu toții 😁 Dacă ești șofer sau pur și simplu nu iti place sa consumi băuturi alcoolice, in sezonul rece poti alege sa te încălzești cu băuturi calde si ușor de preparat chiar la tine acasă. 👇Gaseste mai jos recomandările noastre de băuturi fără alcool pentru sezonul rece.

Pregateste-ti din timp lista de ingrediente necesare pentru prepararea lor acasă.

 

Ciocolata calda cu bezele

Cum ar fi iarna fără ciocolata calda?! Nu ar fi iarna …am zice noi 😁 O ciocolata de casa, cremoasa este intotdeauna binevenita! Alege sa o pregatesti singur, acasă și cu siguranța o sa concureze cu cea băută de tine in oraș in cel mai prestigios lanț de cafenele. Pune la încălzit laptele amestecat cu smântâna lichida in proporții egale și adaugă din belsug bucăți de ciocolata. Amesteca cu grija pana se topește și capata o consistentă cremoasă. Mai departe ai liber la numărul de bezele adăugate 🥰 👉 Daca esti pofticios îți recomandam o cana mare și încăpătoare …….care sa cuprinda ciocolata din belsug.

 


Ceai aromat

Când spunem ” iarna “ gândul ne zboară automat la ceai. Este cea mai la îndemâna băutura pentru sezonul rece. Fie ca vrem sa ne încălzim la pârtie, sau vrem sa ne relaxam langa o carte buna sau in compania unei prietene dragi, ceaiul este o alegere foarte potrivită. In funcție de preferințe, alegerile sunt atât de variate, însă in topul preferințelor noastre in anotimpul friguros este ceaiul de Scorțișoara, ceaiul de ghimbir si ceaiul de tei. 👉Va recomandam sa savurati un ceai in cana ceramica ……… Ceramica poloneza pictată manual o încântare pentru ochi și papile gustative 😍 Ca sa va bucurați mai mult timp de aroma și caldura plăcută foloseste ceainicul 👉 O modalitate elegantă de servire a ceaiului tău preferat.

 
 



Cacao cu lapte

Amintirile dimineților de iarna din copilărie aduce cu ele aroma de cacao cu lapte, aburinda și aromata pe care mama o pregătea in bucatarie pentru noi . Ahh , gustul tot gustul copilăriei intr-o cana de cacao ❤️ Cea mai buna cacao cu lapte este cea preparata in casa după rețeta mamei. Dacă vrei sa îți amintești gustul copilăriei, trebuie sa uiți de variantele de cacao instant din comerț. Fa-ti singur, acasă cea mai buna cacao cu lapte așa cum îți plăcea când erai mic. Pune laptele la fiert, adauga zahăr și cacao exact cât îți place. Nu uita sa amesteci bine și sa stai cu ochii pe ea ca sa nu dea in foc. 👉Pentru un gust desăvârșit toarnă totul in cana din ceramica pictată manual ………Păstrează cacaoa calda un timp îndelungat și te poți bucura mai mult timp de ea. Cea mai buna cacao se bea in cana potrivită 😍 Iti recomandam sa savurezi alături de biscuitii. Noi i-am încercat și sunt geniali. Merita sa ii încerci! Îți lăsam aici 👉 reteta  Ce sa fie? Ce fie? Din toate variantele de mai sus alege ce pe-a care îți place cel mai mult.





 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

3 Idei de băuturi calde fără alcool ideale pentru perioada de iarna

ABONARE!
<
  • client

    B. Florica

    quot Totul a ajuns in cele mai bune conditii.  Ambalaj excelent, dovedind grija dumneavostra deosebita. Produsle sunt minunate. Le tot admir! Deja ma gandesc la urmatoarea comanda. Va multumesc din suflet pentru tot ce am gasit in pachete, inclusiv pentru darurile dumneavostrea alese cu sensibiltate si pentru scrisorica. Raman adumneavostra clienta fidela. 
     
  • client

    C. Mariana

    quot Am primit coletul! Foarte multumita! De la ambalare la produse, totul a fost la superlativ. Multumesc! 
  • client

    Rizea Andreia

    quot Ceramica poloneza are stilul său propriu, motiv pentru care o deosebesți cu mare ușurință. Este aparte și te încântă prin culori și nuanțe, dar și prin calitate. Gama de produse fiind foarte variată te ajută în diverse situații, cum ar fi cadouri deosebite pentru cei dragi sau, de ce nu, pentru propria casă.
  • client

    Vintila Livia

    quot Modele deosebite, produse lucrate cu grija. Ideale pentru oferit cadou sau răsfățul propriu. Cafeaua parcă este mai bună când o beau dintr-o ceașcă așa frumoasă! Experiența cu Zaliano a fost la superlativ. Produse frumoase, de calitate, unice. Livrare promtă, comunicarea foarte bună. Cu siguranță voi mai comanda și alte produse.
  • client

    Cornea Alina

    quot Asteptam de mult sa pot comanda in Romania produsele unicat din ceramica poloneza hand-made. Setul achizitionat cu farfuriuta si ceasca e pur si simplu adorabil! Foarte frumos si atent lucrat, culori superbe, dimensiunile perfecte pentru un espresso dublu, un cappuccino sau un ceai. Ceasca pur si simplu te imbie sa o tii intre maini, prin forma sa rotunjita si suprafata foarte fina a ceramicii!
  • client

    G. Madalina

    quot Sunt fan al ceramicii poloneze, produsele de la dumneavoastra mi-au intrecut asteptarile, de la prezentare si ambalare pana la calitatea ireprosabila. Sunt incantata si cu siguranta voi mai comanda. Am cateva produse pe care le doresc foarte tare in colectia mea. Va doresc un An Nou cu sanatate si mult, mult succes, pentru ca-I meritati! 
  • client

    Spanu Anca

    quot Sunt incantata de produsele din ceramica poloneza cumparate din magazinul Zaliano - elegante, durabile si pictate incredibil de frumos. Apreciez livrarea in conditii optime si comunicarea excelenta cu vanzatorul.
  • S G

    S. Gianina

    quot

    “Un cadou de suflet” așa a numit prietena mea cana de cafea pe care i-am daruit-o. Promptitudine, amabilitate, ambalare sigura si facuta cu multă atentie sidrag, as spune. Saculetul de lavanda si biletelul scris de mana faceau ca totul sa para un cadau din partea unei vechi prietene. Cat despre cana de cafea, e exact si chiar mai mult decat in imagine. Am fost surprinsa placut si sigur voi mai cumpara, fie pentru un cadou de neuitat, fie pentru sufletul meu!

  • I R

    I. Ramona

    quot Am comandat doi clopotei absolut superbi. Comanda a venit rapid, produsele fiind insotite de un biletel adresat mie. Clopoteii i-am comandat pentru mine, dar daca voi dori sa fac un cadou ma voi orienta spre produsele acestui site. Multumesc!
  • O B

    Olga B.

    quot Am primit cele doua obiecte superbe, precum si mesajul dumneavoastra din pachet. Va multumrsc pentru bucuria de a avea asemenea frumuseti. Ne vom mai intalni!
  • A N

    A. Nicoleta

    quot Va multumesc pentru articolele minunate. Le-am primit! De asemenea va multumesc foarte frumos si pentru saculetul cadou. Il voi folosi cu bucurie si gandul la voi. 
  • D B

    Dragos B.

    quot Am primit comanda si va multumesc foarte mult! Cescuta si farfuria arata super bine, sunt foarte frumoase. Produsele au fost impachetate cu foarte mare grija. Multumesc pentru amabilitate, livrare si calitatea produselor primite. 
  • B D

    B. Doinita

    quot Multumesc mult pentru atentia dumneavostra la detalii, care face ca experienta cumparatorilor sa fie una aparte!
  • B C

    B. Camelia

    quot Ceva minunat! Tin in mana un bol de ceramica si daca il ating, are un sunet ca de cristal! Culoare in lumea asta cenusie! Multumesc! Mi-am facut un cadou de Craciun! 
  • Z M

    Zsuzsanna M.

    quot Ne-au placut toate produsele comandate. Sunt lucrate foarte frumos! 
  • D B

    Doina B.

    quot Coletul a ajuns astazi, iar surpriza a fost de milioane. Multumesc mult inca o data pentru magia creata! Urari numai de bine si mult succes in continuare!
  • T T

    T. Tekla

    quot Am primit coletul! Piesa este la fel de frumoasa ca in pozele de pe site. Mesajul a fost o surpriza placuta, va multumesc! Sarbatori fericite!
  • C V

    C. Veronica

    quot Am primit produsele comandate si am fost placut surpinsa de modul in care ati livrat comanda si de produse evident. Va multumesc! 
  • M M

    M. Maria

    quot Multumesc mult pentru frumoasele piese! Le ador! Multumesc mult si pentru urari! Va doresc sa fie asa cum visati! As avea posibilitatea de a gasi pe viitor, platouri pictate cu flori? Iubesc florile de orice forma si culoare. Multumesc mult si un sincer "La multi ani!"
  • D I

    D. Iulia

    quot Am primit comanda! Va multumesc foarte mult! Produsele sunt minunate! Va doresc un an nou plin de realizari.
  • D A

    D. Alina

    quot Zilele acestea am primit canuta comandata. Asa vrea sa spun asa: deosebit, elegant, atentie la detalii. Si, pentru ca am ca am daruit-o unei persoane dragi, exact asa cum am primit-o (impreuna cu saculetul de lavanda si rondele de portocala confiata), sunt bucuroasa sa va scriu ca a avut efectul scontat!
  • A A

    A. Anca

    quot Sunt foarte multumita de produse. Sunt minunate! Va doresc toate cele bune!
  • I D

    I. Dana

    quot Trebuie sa marturisesc ca mi-a placut tare mult "ïnaintarea" coletului. Ma bucur mult de produsele pe care le-am comandat. Cu siguranta voi mai comanada si altele. Sunt exact asa cum se declara, superbe! Multumesc mult! Cu multa bucurie si recunostinta, Dana
  • D M

    D. Mihaela

    quot Buna ziua! Tocmai am primit untiera, sunt incantata! Produsele dumneavostra sunt o sinteza impecabila intre estetic, artistic si util.
  • M A

    M. Anca

    quot Sunt superbe, din ceramica de calitate si rezistente. Noi folosim cu mare drag produsele Zaliano si periodic mai adaug cate un obiect in colectie!
  • V D

    V. Delia

    quot Astazi am primit bolul de salata! Este minunat! Multumesc mult si pentru mesajul din colet!
  • R I

    R. Iuliana

    quot Produsele sunt de o calitate deosebita! In realitate sunt mult mai frumoase! Multumesc, Zaliano!
  • N V

    Negru Veronica

    quot Îmi face mare plăcere să găsesc la dumneavoastara cadouri de suflet pentru prieteni dragi! Vă mulțumim ca existați !
  • G I

    Ghita Iuliana

    quot Buna ziua! Am primit produsele și sunt superbe! Împachetate exemplar! Va multumesc!!✨
  • T C

    Topala Cornelia Elena

    quot Obiectele sunt foarte frumoase, iar serviciul este ireproșabil. Am făcut toate cadourile mele de Crăciun de la această firmă. Darurile au fost împachetate foarte frumos și aduse la domiciliu într-un timp foarte scurt. Recomand cu căldură.
  • P C

    Popa Catalina

    quot Coletul si scrisoarea... si totul au fost o surpriza foarte frumoasa❤. Si pentru noi si pentru cei ce au primit la randul lor, cadoul nostru. Multe multumiri, mult spor si bucurie va dorim in tot ceea ce faceti!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!