Biscuiti pentru Mos Craciun

Biscuiti pentru Mos Craciun
Îți amintești serile de iarnă din copilăria ta, cu zapadă multă, cu povești despre Moș Crăciun și spiridușii lui? Serile reci în care ne întorceam de la joacă, cu hainele și mâinile înghețate, cu obrajii roșii, dar mai fericiți ca niciodată? Îți amintești cu drag zâmbetul mamei care te aștepta cu lapte cald și fursecuri în formă de stele, mirosul de "ceva bun" proaspăt scos din cuptor. Păstrează vie amintirea celor dragi și du tradiția mai departe, oferindu-le celor mici biscuitii copilăriei tale pe platouri speciale din colecția Blue Eyes.

Se spune că din seara de Ajun avem cele mai dragi amintiri. Cine ar putea să spună că nu-i așa? Ai în minte vie amintirea celor ani mai dragi momente în familie în așteptarea lui Moș Crăciun.
Ajunul Crăciunului reprezintă momentul plin de magie pe care îl așteptăm tot anul. Cu mic cu mare ne adunăm în jurul bradului, spunem povești și ne desfătăm cu un vin fiert sau o ciocolată caldă. Pastreză vie tradiția! Una dintre cele mai dragi amintiri din copilărie din preajma Crăciunului este pregătirea biscuiților pentru Moș Crăciun ….

Asteptam cu nerăbdare să se dea startul și pândeam momentul când mama scotea formele de steluțe, reni și brăduți. An de an acces și rețeta de biscuiți cu aromă de lămâie. Întotdeauna pregăteam mulți si abia mai rezistau câțiva să îi păstrăm penteu Moșul. În fiecare an în noaptea de ajun câțiva biscuiți pufoși și un pahar cu lapte îl așteptau pe moșul sub brad. Moșul părea mulțumit pentru ca în schimbul lor primeam cadourile. Am dus tradiția mai departe ….reteta este aceeași, formele le-am mai schimbat și platourile oh daaa….le puteți găsi aici. Pentru rețeta aveți nevoie de urmatoarele:


Ingrediente:

- 3 ouă;
- 250 g unt;
- 1 cană lapte;
- 1 cană zahăr;
- 1 plic amoniac;
- făină cat cuprinde;
- coaja de la 2-3 lămâi;


Mod de preparare:


Se pregătesc din timp ingredientele pe blatul din bucătărie, untul se scoate din frigider și se lasă o vreme la temperatura camerei. Se bat ouăle, se adaugă laptele și zahărul și treptat treptat untul tăiat în bucățele și treptat treptat se începe să se adauge făină, amoniacul și se amestecă ușor cu mâna . Se adaugă făină treptat până când aluatul se desprinde ușor de pe mâna. Se întinde foaia pe blat cu sucitorul si ae decupează cu forme biscuiții. Biscuiții devin mai fragezi la 2-3 zile.

Casa învăluită în aromă de, bradul împodobit 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗶𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗻𝗶𝗴𝗵𝘁! Renii lui Moș Crăciun au pornit la drum! Va fi o noapte luuuuungă si plină de magie la capătul căreia vom gasi sub brad în sfarșit cadourile. Suntem cu toții atât de nerăbdători! Și noi îl așteptăm cuminți pe Moșul, ca în fiecare an, cu biscuiți de casă si o cană mare cu lapte. Suntem siguri că Moșului o sa îi placă! Indiferent ce ceea ce ne dorim, cu toții merităm o perioadă plină de magie și armonie.

𝐒ă 𝐚𝐯𝐞ț𝐢 𝐨 𝐧𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐢𝐭ă! 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫! Dăruiește amintiri care vor crea bucurie în fiecare an! Cu Zaliano este atât de ușor să o faci!  În perioada sărbătorilor devenim iarăși copii. Ne dorim o casă plină cu oaspeți, sub brad să găsim multe cadouri și gusturile copilăriei să ne umple sufletul de împlinire. Păstrează vie amintirea sărbătorilor de altă dată Savurează fiecare moment și bucură-te de biscuitii de Crăciun frumos așezați pe platouri de sărbătoare. Gustul copilăriei de altă dată! 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Abonează-te la Newsletter!

ABONEAZĂ-TE!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!