Colectii Artistice

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Colectii Artistice semnate, cuprind cele mai deosebite si complexe picturi realizate de artisti plastici.
Fiecare piesa in parte poarta semnatura artistului care a pictat-o (se regaseste pe spatele vasului), precum si  stampila UNIKAT care atesta unicitatea si autenticitatea produsului. 100 % lucrate si pictate manual!
Colectiile artistice sunt realizate de cei mai talentati artisti plastici. Odata ajunsi la cel mai ridicat nivel artistic, adevaratii "'maestrii" reusesc cu ajutorul pensulei sa realizeze adevarate opere de arta. Artistul este responsabil direct de producerea acestora de la inceput pana la sfarsit, fiind cel care realizeaza  designul modelului cat si executia lui.
Pictate cu multa migala si atentie la detalii, ceea ce se reflecta in frumusetea fiecarei piese din Colectie, facandu-le adevarate comori pentru colectionarii impatimiti.
Realizate într-o paleta largă de culori create de cei mai experimentați artiști cu ajutorul pensulei. Ele sunt cunoscute ca “Signature Unikat” si articolele respective au semnătura artistului pe fundul vasului ceramic. Aceste piese de artă necesită un timp îndelungat pentru a fi pictate. Sunt de departe cele mai frumoase, fiind foarte căutate de colecționarii de ceramică poloneză din întraga lume.
Aici gasesti produse din ceramica precum untiere, latiere, zaharnite, cani ceai  si cesti de cafea, precum si  farfurii, platouri si boluri, in care aperitivele si felurile tale de manacare vor arata fabulos. Fiecare obiect este o opera de arta functionala.
Unul dintre lucrurile pe care clientii nostri le iubesc cel mai mult la acesta ceramica este potrivirea diferitelor modele intre ele. Amestecandu-le si potrivindu-le pe principiul “Mix and Match”, casa si masa ta va fi o explozie de culoare.
Te asiguram ca invitatii tai isi vor aminti mult timp aranjamentul mesei tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!