Mancare sanatoasa in vase din ceramica poloneza

Mancare sanatoasa in vase din ceramica poloneza
Mancare sanatoasa in fiecare zi – un subiect prezent si controversat. Ne preocupa si ne framânta in același timp pe cei mai multi dintre noi. În acest articol îți prezentam pe larg ce avantaje ai daca folosesti in bucataria ta vase din ceramica poloneza.

Cu toții ne amintim cu drag de mâncarea facută de bunica, în copilărie, în vase de lut sau ceramică. Era cea mai buna mâncare pe care am gustat-o vreodată! Astăzi avem o varietate de vase. De la recipiente din plastic care pot fi puse în cuptorul cu microunde, la oale sub presiune, tigăi cu diferite învelișuri și tăvi de yena și silicon. Este mancarea mai bună? Sunem noi mai sanătoși?

Fiecare vine la pachet cu avantaje și dezavantaje care țin de utilitate, rezistență în timp, felul în care se curață și compatibilitatea cu electrocasnicele de acasă, totuși specialiștii recomanadă mai mult ca niciodata gătitul în vase de lut sau ceramică. Oare de ce preferă vasele din materiale naturale?
 

Mancare sanatoasa și gustoasa

Pe cât posibil este de preferat să nu ne expunem la substanțe toxice. Vasele de ceramică din magazinul Zaliano sunt vase premium, fabricate din materiale din natura, non-toxice, lut natural din împrejurimile regiunii Boleslawiec din Polonia.
 

Ceramica confectionata din materiale ecologice

Materialele din care sunt făcute vasele ceramice sunt din surse naturale, de proveniență sigură iar fabricarea lor nu implică substanțe toxice, care ar putea “ migra” atunci cand gătim. Lutul, pigmenții, și glazura folosite în crearea ceramicii poloneze nu conțin substanțe toxice precum nichel, cadmiu sau plumb, facând produsele noastre sigure pentru sănătate la contactul cu alimentele.
 

Rezistenta ridicata

În general vasele ceramice sunt realizate prin ardere la temperaturi înalte. Așadar acestea au rezistență sporită, fară ca materialul să se deterioreze. În plus, nu reacționează la temperaturi înalte și nu degajă fumuri sau substanțe toxice.
 

Timp redus pentru gatit mancare sanatoasa

Unul dintre avantajele gătitului în vase din ceramică sau lut ține de timp. Aceasta pentru că mâncarea se gătește și din interior și din exterior în același timp. Mancare sanatoasa, alimentele păstându-și sucul si vitaminele în timpul procesului de gătire.
 

Ceramica lucrata si pictata manual

Fiecare produs este unic. Lucrate cu grijă și migală, vasele noastre ceramice sunt pictate cu suflet de artiști plastici talentați, fiecare fiind un obiect de artă.
 

Ceramica poloneza estetica și funcționala

Pline de viață, în culori vibrante și vesele, pictate în modele variate sunt obiecte elegante, menite să înfrumusețeze fiecare masă. Aceasta se numara printre celelalte avantaje ceramica poloneza.
Seturile ceramice pe care vă invitam să le descoperiți pe rafturile magazinului Zaliano sunt lucrate manual în Polonia, au o calitate foarte bună și sunt o alegere inspirată indiferent de stilul pe care îl preferați pentru servirea mesei.
aranjarea mesei
 

Avantaje ceramica poloneza – simte-te liber să gatesti mancare sanatoasa

- ușor de curățat- glazura are proprietați antiaderente;
- rezistente la temperaturi înalte și joase;
- păstrează căldura/rece pentru un timp îndelungat;
- excelentă distribuție a căldurii – ajută alimentele sa-și păstreze sucul în timpul procesului de gătire;
- alimentele își pastrează prospețimea un timp îndelungat;
- vasele marcate pe site cu pictograme corespunzătoare, pot fi folosite pentru copt/gătit în cuptoarele electrice/gaz până la 280°C 
- sigure în contact cu alimentele - fară nichel, cadmiu si plumb;
- pot fi folosite în deplină siguranță în mașina de spălat vase;
- pot fi folosite în cuptorul cu microunde; -pot fi folosite pentru păstrarea alimentelor în frigider/congelator;
- lucrate și pictate manual;
- nu conțin substanțe toxice, fără nichel, cadmiu si plumb;
- foarte rezistente – stratul protector de glazură lucioasă de la suprafață rezistă la ciobituri si zgarieturi;

Indiferent de stilul pe care îl preferi pentru servirea mesei, credem că achiziționarea unui set de veselă din materiale de calitate reprezintă o investiție pe termen lung, care te scapă de grija deteriorării în timp si te lasă să te bucuri de piese elegante, cu un aspect deosebit.

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de ceramica noastră este important să țineți seama de micile detalii!

Informații despre intreținerea, folosirea si curațarea vaselor de ceramică puteți gasi aici: Intreținerea si folosirea vaselor ceramice

Te invităm să descoperi colecțiile noastre!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

ABONARE LA NEWSLETTER!

ABONEAZĂ-TE!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!