Idei de cadouri de casa noua din ceramica de la Zaliano

Idei de cadouri de casa noua din ceramica de la Zaliano

Idei de cadouri de casa noua din ceramica de la Zaliano

Stim cat de dificila poate sa fie misiunea gasirii unei idei de cadou. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa daruiesti. Daruind din suflet, ramanem in inimile celor dragi!

Totul incepe cu o goana interminabila prin magazine in cautarea unei idei de cadou. Esti in pana de idei si nu stii ce sa alegi? Timpul trece si nimic din ceea ce ai gasit nu te multumeste.... Oferta din oras pare limitata si nimic nu este pe gustul tau. Cu totii am trecut prin asta cel putin o data sau daca nu chiar de mai multe ori. Iti suna cuunoscut, nu?

Iti doresti sa fie un cadou special si diferit de tot ceea ce ai vazut prin magazine. Vrei sa fie in acelasi timp util dar si functional? Avem solutia pentru tine. Stai fara grija, la Zaliano te inspiram cu idei de cadouri potrivite pentru diferite ocazii. De la cadouri de casa noua, la cadouri de nunta, cadouri pentru nasi sau cadouri aniversare.

Semnificatia cadourilor de casa noua

Obiceiul de a oferi un cadou de casa noua a devenit o traditie si inseamna prosperitate, fericire si noroc in noua casa. De aceea este important sa marchezi evenimentul asa cum se cuvine, cu un cadou care sa le fie de folos.

Dar ce sa le iei oare? Vrei ceva sa le fie util si sa le aminteasca in acelasi timp de tine. La noi gasesti cadouri unice, pictate manual de artisti plastici polonezi. Ah….si inca ceva, aici gasesti acel cadou pe care il cauti si pe care poti sa spui cu mana pe inima ca “nu l-ai mai vazut in alta parte”.  Fiecare piesa ceramica in parte este unica in felul ei.




Idei de cadouri

De la accesorii decorative pentru casa, pana la accesorii din ceramica  pentru masa pe toate le poti gasi daca intri in universul ceramicii poloneze de la Zaliano. Obiectele ceramice insufletesc orice locuinta si dau viata fiecarui loc, trasformand orice “casa” in “acasa”.

In acest articol vei gasi idei interesante pentru cele mai frumoase cadouri de casa noua pe care le poti oferi celor dragi. Inainte de a alege cadoul potrivit trebuie sa tii cont de cateva reguli, pe care odata respectate nu vei da gres in alegerea cadoului potrivit.

Sfaturi de care sa tii cont inainte sa faci un cadou de casa noua

Relatia pe care o ai cu gazdele

Prietenii vostri tocmai s-au mutat in casa noua si v-au invitat la cina. Acest eveniment este foarte important in viata fiecarei familii si trebuie sarbatorit cum se cuvine. Ai nevoie de un cadou, deoarece chiar nu se cuvine sa mergi cu mana goala, nu-i asa? Iata cateva optiuni potrivite de cadouri pe care le poti gasi in magazinul nostru:

Vei merge la sigur cu un set de ceai sau cafea pe care poti sa il personalizezi singur adaugand canile preferate, ceainicul favorit, zaharnita aceea draguta si chiar o latiera. Vei aduce zambetul pe fetele lor de fiecare data cand vor fi folosite. Poti sa le daruiesti chiar si o oliviera , darul perfect pentru mesele din fiecare zi sau la ocazii speciale.

In schimb daca mergi sa vizitezi pe cineva care nu ai o relatie foarte apropiata cum ar fi un coleg de la birou sau chiar la seful tau atunci cadoul trebuie sa fie unul formal. Lor le poti darui un ceas de perete cu ajutorul caruia pot da o pata de culoare casei. Poti sa alegi la fel de inspirat o vaza ceramica si un buchet de flori sau un ghiveci cu o planta decorativa. Cu un astfel de dar vei aduce cu siguranta bucurie!


 

Tipul de familie

 

Ce fel de oameni sunt? Sunt pasionati de gatit? Le place sa exprimenteze retete noi in bucatarie si ori de cate ori au ocazia povestesc cu patima de ultimele retete incercate. O tava ceramica pentru prajitura preferat sau un vas de gatit cu capac pentru reteta de friptura a familiei este darul ideal. Cu siguranta isi vor aminti de tine ori de cate ori vor pregati ceva gustos!
 


 

Varsta gazdelor

Sunt tineri sau mai in varsta? Au copii mici? Sunt indicii importante de care trebuie sa tinem seama cand alegem cadoul potrivit. Pentru o famlie mai in varsta un set de farfurii cu o pictura clasica, toate acelasi in model intr-o potrivire perfecta este o alegere potrivita. Pentru cei mai tineri poti sa indraznesti cu un set de farfurii cu modele diferite “mixed and match”. Daca exista si pitici in familie atunci alege un suport pentu ou fiert sau o cana ceramica “balon”.



 

Superstitiosii aleg sa aduca alaturi de cadou si traditionala “ paine si sare” ca simbol al belsugului si prosperitatii. Neaparat cadoul trebuie insotit de un buchet de flori pentru ea si o sticla de vin bun pentru el. Daca ai nevoie mai mai multa inspiratie aici gasesti alte idei de cadouri pentru doamne.

Gesturile frumoase, facute din suflet, ne imbogatesc pe noi, iar mai apoi creeaza bucurie in inimile celorlalti! 

Postarea urmatoare

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

ABONEAZĂ-TE!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!