Cadouri pentru femei – 5 idei care scot din impas

Cadouri pentru femei – 5 idei care scot din impas

Cadouri pentru femei – 5 idei care scot din impas

In martie sarbatorim cu mic, cu mare FEMEIA: mama, iubita, sora sau prietena. Eternul feminin trebuie sarbatorit asa cum se cuvine de Ziua Femeii! Iata cateva idei de cadouri pentru femei speciale!

Ti-am pregatit un mic ghid cu idei de cadouri pentru femei, care sa te ajute daca esti in cautarea unui cadou pentru mama, sora, prietena sau colega ta de birou. Aici gasesti o gama variata de cadouri de 8 martie, gata sa iti bucure ochii si sufletul. Inspira-te cu idei de cadouri pentru femei si nu rata pe cineva de pe lista ta.

Femeile, merita tot ceea ce este mai bun. Sa fie iubite, apreciate si rasfatate in fiecare zi, dar mai ales de 8 martie. In semn de apreciere ofera-le in dar: dragostea ta, martisoare si un mic cadou de suflet care sa le bucure in fiecare zi atat ochii cat si sufletul. Si nu uita neaparat de flori!

Ai o mama sau o iubita careia vrei sa le multumesti ca fac parte din viata ta? Vrei sa iti arati recunostinta fata de sora sau de colega ta de birou? Nimic mai simplu. Iti lasam mai jos cateva idei de cadouri unicat, pictate manual.
 

Cadouri pentru femei

1. Set de cesti cu farfurie asortat, cadoul pentru orice iubitoare de cafea, cu care mergi la sigur. Poti sa creezi setul perfect dupa propria dorinta. Alaturi de o zaharnita, o latiera si un ceainic rafinat, vei reusi sa o surprinzi cu siguranta. Stii doar cat de mult iubeste cafeaua si cat de important este ritualul unui ceai sau al unei cafele aromate in momentele ei de relaxare!
 
set cesti pictate manual

2. Cauti un cadou pentru colega de birou, cea care te ajuta mereu cu redactarea rapoartelor sau un cadou pentru prietena ta cea mai buna? Iti sugeram sa alegi o bomboniera pictata manual in albastru cobalt sau o caseta de bijuterii din ceramica, pictate in accente de verde smarald. Le poate folosi tot timpul anului atat pentru a-si pastra bomboanele preferate sau bijuteriile de suflet.
 

cana pictata manual cu semnatura artist

3. Pentru o persoana rafinata care apreciaza atmosfera destinsa si mometele de relaxare alege un sfesnic pentru lumanari sau o candela pentru aromoterapie. Accesorii originale si cadouri ideale pentru femei iubitoare de frumos.
 

sfesnic pictat manual

4. Pentru o persoana practica, alege o fructiera. O alegere inspirata, fie ca este cadou pentru sora sau cadou pentru mama ta. Va fi cu siguranta un cadou apreciat si folosit in fiecare zi. O idee excelenta de pentru o femeie care iubeste lucrurile utile.
 

fructiera zaliano

5. Pentru o persoana boema mergi la sigur cu un ceainic cu incalzitor. Ceaiul ramane cald atata timp cat se afunda in lectura placuta a cartii abia incepute. Este perfect in dupa amiezele reci, alaturi de o carte buna si de o patura pufoasa!
 

Idei de cadouri pentru 8 Martie:

- Ceasuri decorative
Vaze
Colectia Fire Poppies
Accesorii decorative
Cani cu infuzor pentru ceai
- Fructiere

A darui este magic! Orice hotarasti sa daruiesti femeilor din viata ta fa-o din suflet. La Zaliano te asteptam cu multe idei de cadouri unicat, pictate manual!

Postarea anterioara

ABONARE LA NEWSLETTER!

ABONEAZĂ-TE!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!