Ceramica poloneza – 10 avantaje ale vaselor din colectiile Zaliano versus ceramica traditionala romaneasca

Ceramica poloneza – 10 avantaje ale vaselor din colectiile Zaliano versus ceramica traditionala romaneasca
Tu ce lasi mostenire copiilor tai? Amintirile frumoase si fericirea sarbatorilor petrecute in familie? Sau poate reteta ta de prajitura de casa, povestile spuse la gura semineului si colectia ta de ceramica poloneza adunata de-a lungul timpului. Toate acestea sunt imprimate in fiecare piesa de ceramica, aleasa cu atata dragoste de-a lungul timpului pentru generatia urmatoare.

Cu totii ne dorim sa ramanem prezenti in sufletul celor dragi noua si in amintirile lor. Ce ne ramane oare dincolo de toate? Cu adevarat importante sunt lucrurile de suflet prin care vom ramane mereu prezenti in amintirea celor dragi.

Cati dintre noi nu isi amintesc oare cu emotie de ceasca de cafea de la bunica sau de setul de farfurii de tort al mamei? Sa te bucuri de vesela din ceramica poloneza vine la pachet cu bucuria de a descoperi avantajele vaselor de ceramica din colectiie Zaliano.


Durabilitate


Stratul de smalt protector asigura rezistenta in timp pentru ceramica poloneza. Este extrem de durabila, nu se ciobeste usor si prezinta rezistenta ridicata la zgarieturi. Nu se deterioreaza odata cu trecerea timpului, putand fi pastrate din generatie in generatie si lasate mai departe mostenire alaturi de caietul cu retetele bunicii sau cu secretele celui mai pufos cozonac.

Calitate

ceramica poloneza pictata manual


Materialele din care sunt realizate au cele mai inalte standarde de calitate, fiind atent lucrate si bine finisate, pana la cel mai mic detaliu. Pe langa rezistenta indelungata in timp, toate acestea o califica pe drept ca fiind o ceramica de calitate.


Usor de intretinut

 
Cel mai important, inainte de toate: ceramica poloneza poate fi spalata in masina de spalat vase. Acum totul este atat de usor! Pentru curatare ai nevoie doar de putina apa calda si cateva picaturi de detergent lichid. Atat de simplu si totul este rezolvat! Afla mai multe despre intretinerea, folosirea si curatarea vaselor din ceramica.


Antiaderenta

Fiecare vas ceramic polonez este acoperit cu un strat de glazura lucioasa cu rol de protectie si antiaderenta. Datorita stratului de smalt lucios si protector, preparatele in timpul gatirii nu se lipesc de vas. Ceramica nu se pateaza in timp si nu se deterioreaza odata cu trecerea anilor. Ne putem bucura de vasele noastre un timp indelungat!
 

Eleganta

aranjarea mesei cu ceramica Zaliano

Mancarea poate fi servita si prezentata direct in vasul de ceramica oferind un efect deosebit si rafinat. Cu o eleganta naturala, se potrivesc cu usurinta oricarui stil de amanajare. Se poate alege varianta clasica cu un singur model pentru intreg setul ceramic de la farfurii, boluri pana la platouri pentru servire. La fel surprinzatoare este si variata combinarii modelelor intre ele pe principiul „mix and match” ducand povestea la alt nivel.


Utilitate


Fiind arse la temperaturi inalte sunt facute sa reziste fara a se crapa sau fisura. Pot fi folosite in cuptor pentru a gati mancarea sau pentru a o incazi. Coloristica deosebita si picturile desavarsite realizate de artisti fac ca fiecare vas ceramic in parte sa fie un obiect decorativ care poate sa infrumuseteze orice incapere, transformand fiecare „casa” in acel loc care poate sa fie numit cu drag „acasa”.


Rafinament

farfurii pictate manual
 
Delicate si sofisticate, ofera o clasa moderna si rafinata meselor tale, fiind cu adevarat unice. Diversitatea de forme confera un aer sofisticat si pretios oferind o nota deodebita fiecarui aranjament. Te vei indragosti de ele atat tu cat si oaspetii tai!


Unicitate

Fiind lucrate si pictate 100% manual, intr-o gama variata modele si culori care se combina intre ele cu usurinta, nu exista doua piese indentice. Le poti ragasi intr-o varietate de modele si culori din care poti alege in functie de stilul preferat. Daca esti curios sa afli mai multe despre transformarea unui bulgare de lut intr-un obiect din ceramica de calitate arunca-ti o privire aici


Versatilate


set ceai ceramica poloneza
Se potrivesc in orice decor, fie ca este vorba de stil modern, clasic, contemporan sau vintage. Datorita paletei largi de culori ofera dinamica aranjarii oricarei mese. Contribuie semnificativ la designul bucatariei tale fiind caracterizata printr-o frumusete aparte.


Ecologica


Vasele de ceramică din colectiile Zaliano sunt produse din materiale ecologice, nu conțin substanțe toxice. Ele sunt fabricate respectand normele de siguranta si nu pun in pericol consumatorii.

Fiecare piesa ceramica poarta in ea amintirea unui moment din viata ta si te face sa retraiesti senzatii si emotii atat de puternice.

Iti amintesc cu drag de nerabdarea copiilor tai in jurul tavii cu prajitura fierbinte. Prin fata ochilor ti se deruleaza filmul zilelor de sarbatoare de Paste sau Craciun, cu nelipsitul vas ceramic cu sarmale facute de mama.

Parca a fost ieri cand beai o cana de vin fiert in serile reci de iarna facut de tata. Si inca mai simti mirosul biscuitilor fragezi din ajunul Craciunului asezati frumos pe platoul mamei.

Fermecatoarea ceramica regasita in colectiile Zaliano are ceva aparte. Ceva ce poti sa descoperi si tu chiar aici. Vesel si versatil, plin de culoare si de viata, fiecare obiect in parte spune o poveste si este un obiect de arta functionala.

Ceramica de calitate pentru o viata intreaga!
Postarea anterioara
<

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

ABONARE!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!