Vase ceramica Zaliano pentru un mic dejun cu stil

Vase ceramica Zaliano pentru un mic dejun cu stil
Nu astepta o ocazie speciala ca sa te rasfeti. Fa din fiecare zi “o zi speciala” si bucura-te impreuna cu cei dragi. Foloseste vase ceramica de calitate, frumos colorate, care se te umple de energie pozitiva inca de la prima ora a diminetii.

Nu degeaba se spune “ca mancam si cu ochii”. Aseaza atent mancarea pe farfurii care sa iti vrajeasca privirea nu numai papilele gustative. Idee pentru un mic dejun cu vase ceramica de la Zalianao.

Fa din masa de dimineata un moment de bucurie, in care sa faci planuri cu cei dragi pentru weekendul pe care il aveti in fata, sa te bucuri de mirosul cafelei baute din cana ceramica preferata sau de gustul divin al clatitelor pufoase asezate pe platoul vesel colorat.
vesela premium pentru mic dejun
Iti venim in ajutor in aranjarea mesei la micul dejun si te inspiram cu ideile noastre in alegearea unor vase ceramica potrivite stilului tau.
 

Cani pictate manual

Ce ar fi micul dejun fara mirosul imbietor de cafea sau ciocolata calda? Cei mai multi dintre noi preferam sa bem cafeaua din cana noastra preferata, cu tortita sau fara, in forma de balon pentru a putea fie cuprinsa cu palmele sau inalta pentru a putea adauga lapte din belsug.

O cana ceramica cu suflet, pictata manual este mai mult decat o cana obisnuita. Este o piesa de arta functionala in care artistul plastic si-a pus o bucatica din sufletul lui. La Zaliano poti sa gasesti o gama larga de cani si cesti din ceramica glazurata. Te invitam sa intri in lumea “Zaliano Ceramica Poloneza” si sa descoperi eleganta fiecarui set vesela ceramica in parte.
 

Ceainice vesele

Aranjeaza-ti masa elegant folosind vase ceramica pictate manual. Ceainicele din ceramica sunt intotdeauna alegerea potrivita pentru un mic dejun cu stil. Sunt vase ceramica care pastreaza ceaiul sau cafeaua fierbinte un timp indelungat si sunt accesorii elegante pentru servire.
 
vesela unicat pictata manual
 
Odata ce iti gasesti inspiratia, posibilitatile sunt nesfarsite! Descopera aici colectiile noastre de ceainice din ceramica poloneza, pictate manual de artisti plastici talentati.
 

Farfurii viu colorate

 
Si cum ziua buna se cunoaste de dimineata, noi iti recomandam putina varietate pentru vesela ta. In loc de clasicul alb, alege farfurii ceramice in culori vesele si calitate premium pentru o stare de bine inca de la micul dejun. Te inspiram cu o varietate vaseceramica in diverse modele si forme, menite sa accesorizeze fiecare masa. Un plus de rafinament pentru casa ta!
 

Untiere inflorate

untiere pictate manual

Daca te numeri printre iubitorii de paine prajita cu unt, atunci cu siguranta de pe masa ta nu trebuie sa lipseasca untiera cu capac, care pastreaza untul proaspat pentru un timp indelungat. Este o modalitate eleganta de servire si prezentare care iti va inveseli diminetile si va surprinde placut pe orcine. O forma eleganta de pastrare si servire a untului.
 

Pahare ceramice

Pentru a pastra mota ti-am pregatit o colectie de pahare din ceramica potrivite atat pentru un ceai cald, dar si pentru o bautura rece. Sunt perfecte pentru doza ta de relaxare!
 

Carafe elegante


Cum hidratarea este foarte importanta inca de la prima ora a diminetii, de la micul dejun nu trebuie sa lipseasca in functie de preferintele fiecaruia apa, limonada, fresh-ul de portocale sau laptele. Ca si sugestie de servire ce poate fi mai portivit decat o carafa ceramica? Este un accesoriul perfect pentru o zi torida de vara, pastrand temperatura lichidelor o perioada mai lunga de timp. De acum te poti bucura mai mult de racoarea/caldura placuta a bauturii tale preferate.


Suporturi pentru ou

suport ou

Daca obisnuim sa nu ne lipsesca de la micul dejun ouale fierte, avem sugestia potrivita pentru tine: un suport ceramic pentru ou, pictat manual, in culori vesele elegant unde putem odihni pret de cateva minute oul gata pregatit sa fie devorat. Este piesa de rezistenta de la micul dejun, care se va face remarcata cu usurinta. Ramane doar sa il alegeti pe cel potrivit!


Boluri

bol cereale zaliano
Cand ne gandim la cereale cu lapte servite dimineata, sau la bucati de fructe zemoase ascunse in iaurtul preferat, atunci bolurile sunt nelipsite de pe masa. Ramane doar sa il alegi pe cel preferat! Te poti inspira aici dintr-o gama larga de boluri frumoase si elegante lucrate cu stil. Un mic dejun sanatos in vase ceramica sigure la contactul cu alimentele


Platouri elegante


Arta aranjarii mesei este completa cu un platou de servire ca si piesa centrala in mijlocul mesei, fie pentru o omleta generoasa gata sa fie impartita cu ceilalti. Pentru iubitorii branzeturilor fratuzesti venim in intampinare cu un platou de branzeturi elegant pe care aranjam cateva sortimentele preferate de branza, gata sa fie savurate in companiia unui pahar cu vin alb. La sfarsit pune repede totul in masina de spalat vase pentru ca am uitat sa iti spunem ca orice set vesela Zaliano se poate spala fara nici grija in masina ta de spalat vase. De acum iti ramane mai mult timp pentru relaxare!

Alege cele mai frumoase vase ceramica, mananca gustos si sanatos, inconjoara-te de oameni buni si bucura-te din plin. Aranjament de masa elegant realizat cu vase ceramica de la Zaliano.
 
aranjament masa

 

Viata e frumoasa si merita traita din plin. Surpinde-i placut pe cei dragi si fa din fiecare zi o sarbatoare!

 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

ABONEAZĂ-TE!
  • client

    Spanu Anca

    quot Sunt incantata de produsele din ceramica poloneza cumparate din magazinul Zaliano - elegante, durabile si pictate incredibil de frumos. Apreciez livrarea in conditii optime si comunicarea excelenta cu vanzatorul.
  • I R

    I. Ramona

    quot Am comandat doi clopotei absolut superbi. Comanda a venit rapid, produsele fiind insotite de un biletel adresat mie. Clopoteii i-am comandat pentru mine, dar daca voi dori sa fac un cadou ma voi orienta spre produsele acestui site. Multumesc!
  • D A

    D. Alina

    quot Zilele acestea am primit canuta comandata. Asa vrea sa spun asa: deosebit, elegant, atentie la detalii. Si, pentru ca am ca am daruit-o unei persoane dragi, exact asa cum am primit-o (impreuna cu saculetul de lavanda si rondele de portocala confiata), sunt bucuroasa sa va scriu ca a avut efectul scontat!
  • D M

    D. Mihaela

    quot Buna ziua! Tocmai am primit untiera, sunt incantata! Produsele dumneavostra sunt o sinteza impecabila intre estetic, artistic si util.
  • R I

    R. Iuliana

    quot Produsele sunt de o calitate deosebita! In realitate sunt mult mai frumoase! Multumesc, Zaliano!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!