Accesorizeaza-ti bucataria cu aceasta untiera frantuzeasca, pictata manual in modele traditionale. O adevarata opera de arta iesita din mana artizanilor polonezi. Este centrul atentiei la micul dejun, pastrand untul proaspat la temperatura camerei pentru a fi usor tartinabil.
Descopera o simfonie de modele si culori, menite sa accesorizeze bucataria ta. Adevarate opere de arta, frumoase si functionale, lucrate manual cu grija si pasiune. Fiecare untiera in parte este un obiect de arta functionala.
Este gata sa iti faca mai usoare diminetile si sa aduca aroma de paine proaspata cu unt mai aproape de tine. Descopera-le si gaseste-le un loc primitor in bucataria ta. Confectionate din ceramica de inalta calitate, pictate si lucrate manual sunt accesorii deosebite pentru fiecare bucatarie. Untiera este un cadou potrivit pentru tine sau o persoana draga tie. Niciodata nu a fost mai simplu sa daruiesti!
Forme si modele diferite, combinatii de culori si motive te asteapta sa le descoperi! Este acel accesoriu pentru bucatarie care da viata fiecarei dimineti! Micile detalii fac diferenta!
Stratul protector de smalt de la suprafata ei ofera rezistenta indelungata produsului nostru. Momente de rasfat! Fiecare produs este unic, lucrat si pictat manual. Pot fi asortate cu alte produse din aceeasi colectie sau combinate cu modele complementare!
Untiera frantuzeasca – mod de folosire
Pune untul in capacul untierei, iar in suportul de baza pune apa rece. Aseaza capacul in baza, apa creeaza un sigiliu etans care tine oxigenul departe de unt. Gaurile din capac trebuie sa fie toate acoperite cu apa.
Untul isi pastreaza prospetimea o perioada indelungata de timp. Apa se schimba o data la 3-4 zile! Untiera se aseaza pe blatul de la bucatarie, la temperatura camerei. In acest fel, untul se pastreaza moale si usor de intins pe paine. Nu mai este necesara refrigerarea!
Dimensiuni untiera
- inaltime: 11,0 cm;
- diametru: 11,0 cm;
Material
- gresie ceramica, pigmenti si glazura lucioasa ecologice;
Cum sunt facute
Bucatile de lut sunt modelate în matrițe sau la roata de olarit. După acest prim pas, fiecare produs în parte este curățat cu un burete umed. Scopul este sa se obțina o suprafață netedă și sa se elimina toate rezidurile de pe suprafața vasului. Canile, cestile, ceainicele si produsele similare intra in etapa in care li se lipesc manual manerele. Pe jumatate terminate, produsele obținute sunt puse la uscat, natural prin evaporarea partiala a apei.
Odată uscată, ceramica este arsă în cuptor pentru prima dată la 800 °C. În timpul primei arderi apa se evapora complet. După prima ardere obiectele ceramice sunt gata să fie pictate manual cu pensula sau cu bureti speciali.
Odată pictate în întregime, obiectele ceramice sunt scufundate într-o baie de glazură. Acoperite cu un stat protector lucios de glazură ecologică, crește rezistența la zgârieturi și ciobituri. Dupa procesul de glazurare sunt introduse din nou in cuptor si arse pentru a doua oara la peste 1200 grade Celsius.
În timpul acestei ultime etape, ceramica devine rezistentă, culorile devin vibrante. Stratul de glazura se transformă într-un strat transparent si sticlos care protejează atat ceramica cât și pictura.
Informatii suplimentare despre produs
- produs lucrat si pictat manual;
- poate fi folosit in deplina siguranta in masina de spalat vase si in frigider;
- nu contine substante toxice, fara cadmiu si plumb;
- certificat pentru contactul cu alimentel;
- mancarea nu se lipeste de suprafata vasului;
- rezistent la ciobituri si zgarieturi.
Spălare și întreținere
- se poate spala in masina de spalat vase!
- dupa utilizare, spalati vasul cu apa calda si putin detergent de vase;
- pentru curatare, nu utilizati agenti abrazivi sau obiecte care pot zgaria suprafata vasului;
Deoarece fiecare produs este facut manual, sunt unice, iar usoarele variatii ale modelului, dimensiunilor si greutatii sunt normale.
Bianca,
Un produs de calitate și care merită să-l ai în casă.
RaspundeA fost util acest review?